top of page

Ölçmediğini Yönetemezsin

Güncelleme tarihi: 22 Haz 2022



Çalışanınız, beklentilerinizi karşılayamıyor, verdiğiniz hedeflere ulaşamıyor mu? Şirketinizdeki İnsan Kaynakları Yöneticisinin de desteğini alarak; sorumlu olduğu alanlarda, süre hedefli, net ölçülebilir, harekete geçirici, zorlayıcı ama ulaşılabilir bir gelişim planı hazırlayın. Bu süreçte çalışanınızı da plana dahil edin, görüşlerini alın, mütabakat sağlayın.


Sonrasında; aylık ve üçer aylık periyotlarda ulaşması gereken hedefleri ve ulaştığı sonuçları İK yöneticisinin de katılacağı ara toplantılarda değerlendirerek yeni hedefler belirleyin.


Unutmadan; Yürüttüğünüz beklenti belirleme ve değerlendirme süreçlerinden elde ettiğiniz sonuçların performans zammı ve kariyer planlama süreçlerindeki kararlarınızda etkin rol oynamasına olanak tanırsanız, çalışanlarınız birlikte kararlaştırarak belirlediğiniz kişisel hedeflerine ulaşma konusunda daha istekli olacaklardır.. Performans değerlendirme ve tüm İK süreçlerinizde Adgebs İK Danışmanları'ndan online bir toplantı ile destek almak isterseniz size bir tık kadar yakınız, lütfen linki tıklayınız. (ilk 40 dk lık seans ücretsizdir)


Saygılarımızla; Adgebs | İnsan Kaynakları


43 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page