top of page

Aramıza Hoşgeldin Bertay...

İnsan Kaynakları alanında deneyimli bir profesyonel daha Adgebs 'e katıldı;



Kendisi, organizasyonların daha insan odaklı olmalarına yardımcı olmak ve bu yolla insana yakışır iş ortamını ve ekonomik büyümeyi sağlamak için çalışıyor. Bunu da 23 yıllık global şirketlerdeki tecrübesinin üzerine eklediği son derece güçlü araçlar ile sağlıyor. Bu araçlar; çalışan bağlılığı ile ilgili çözümlerin yanı sıra, orta kademe müdürler için terzi dikimi liderlik eğitimleri, hitabet eğitimleri ve 1:1 koçluk çalışmalarıdır.


Tecrübe:

Fişekçi; 23 yıllık global firma tecrübesini bu dönemde etkili takımlar yaratmak, şirketlerin çalışanları ile uyumu, çalışanların kendi kişisel vizyonları ve anlam arayışları ile şirketlerin misyonlarının birleştirilmesinde kullanıyor. Bu alanda dünyada 80 ülkeden fazla yayılımı bulunan bir anlayışın çözümlerini Türkiye pazarına sunuyor.


Sn. Fişekçi Hakkında:

23 yıl global tıbbi cihaz firmalarında çalıştı. Bu süre içinde çok farklı görevlerde bulundu, çok çeşitli yöneticiler ve ekiplerle çalıştı. Kariyerinin son döneminde tüm bu tecrübelerini organizasyonlara yardımcı olmak için kullanmaya karar verdi.


Sn. Fişekçi'ye Adgebs'ten aracısız ulaşıp şirketinizin;


- daha insan odaklı olmasını sağlamak için

- sağlıklı ekonomik büyümeyi yaratması için

- alanındaki genç ve yetenekli çalışanları çeken bir merkez olması için

- yüksek çalışan bağlılığı ve performansı ile büyümesi için

- en yüksek liderlik becerilerine sahip yöneticilere sahip olması için destek alabilirsiniz.


Ayrıca bireyler için de;

- Grup hitabet eğitimleri sizi hedefinize yaklaştırır.


Şirketinizde çalışan bağlılığını ücretsiz ve süratle ölçmek ister miydiniz? Bu yolla çalışanlarınızın bağlılık durumunu görebilir, çeşitli sorulara verdikleri yanıtlarla önemli bir veriye ulaşabilir ve çözüm ile ilgili kendisi ile görüşebilirsiniz.


Bertay Fişekçi ve diğer Uzmanlar ile Ücretsiz Kurumsal Check-Up için:

www.adgebs.com



40 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page